Triar un lubricant

Els lubricants íntims són el complement perfecte en les teves relacions sexuals. Afegir unes gotes a la teva zona íntima augmenta molt més les sensacions, el plaer i, a més, evita possibles molèsties provocades pel frec.
 
 
Has de tenir en compte que al llarg del cicle menstrual els nivells de lubricació del cos femení van canviant, no són estables. Per això, no sempre lubriques de la mateixa manera. Així que no et preocupis si algunes vegades notes més sequedat que unes altres, és perfectament normal! Per descomptat, molt més notoris són aquests canvis durant l'embaràs o la menopausa, que poden reduir bastant la lubricació. Per tant, des de Biolove creiem que l'ús de lubricants és una cosa essencial per a poder mantenir una bona salut sexual i continuar gaudint del sexe i del teu cos. Però, qualsevol lubricant val? La resposta és no. Triar un lubricant de qualitat és molt important.

El primer que hem de saber és que existeixen tres tipus de lubricants: a base d'aigua, a base de silicona i a base d'oli. Triar l'un o l'altre dependrà de la compatibilitat amb el teu cos, què utilitzaràs o com tindràs relacions sexuals.
 
LUBRICANTS A BASE D'AIGUA
 
Són l'opció més segura per a tota mena de relacions: penetració, joc o masturbació. Has de triar aquests si tens la pell sensible o si els utilitzaràs amb preservatius o joguines sexuals. L'avantatge és que són molt lleugers i no taquen, el desavantatge és que no duren molt (cal anar aplicant-ho) i amb l'aigua es dissolen fàcilment.
 
LUBRICANTS A BASE DE SILICONA
 
Són lubricants més duradors i són l'opció perfecta si el sexe serà a la dutxa o la banyera. En ser més densos també són els més recomanables pel sexe anal. En canvi, no sempre són compatibles amb preservatius o joguines, taquen més i cal vigilar la composició per possibles reaccions al·lèrgiques o irritacions.
 
LUBRICANTS A BASE D'OLI
 
El seu efecte dura més que el del lubricant a base d'aigua i són ideals per a la masturbació o la penetració sense protecció. Aquests lubricants no són compatibles amb els preservatius, els danyen i perden per complet el seu efecte. No obstant això, són molt lliscants i ideals per a realitzar massatges.
 
DESCARTA UTILITZAR LUBRICANTS CASOLANS
 
Els lubricants casolans com la vaselina o l'oli vegetal ni són compatibles amb els preservatius ni amb el teu cos: poden causar irritacions, alteracions hormonals, infeccions o molèsties.
 
LUBRICANTS ANALS
 
És important també utilitzar lubricants específics per al sexe anal i no qualsevol lubricant perquè aquest t'ajudi a dilatar i a relaxar la zona.
 
NATURALUB. EL TEU LUBRICANT DE CONFIANÇA
 
A més de poder triar un lubricant segons la trobada sexual (ara ja saps que no triaràs el mateix si la idea és un massatge ben lubricat o una nit de passió sota l'aigua), és aconsellable tenir sempre un lubricant de confiança a la teva tauleta de nit. Aquest que puguis utilitzar de manera assídua i que sigui totalment compatible amb el teu cos, 100% natural i de base aquosa. A Biolove hem reunit en un sol producte, tot l'essencial per a crear el lubricant perfecte. Naturalub està 100 % lliure de tòxics, fet amb ingredients naturals d'alta qualitat i antial·lèrgic. Compatible amb pells sensibles i creat per a mantenir l'equilibri hormonal del teu cos i per a equilibrar el teu ph vaginal. És un lubricant ecològic, vegà, sense parabens, sense sulfats ni silicones.
 
 
A Biolove, creiem que la teva higiene íntima és important. Cuidar-te a les teves relacions sexuals t'ajudarà a gaudir-les més i a sentir-te bé amb tu mateixa.
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarte la navegación y analizar estadísticas del uso de la web. Obtener más información
extralarge
large
tablet
mobile
g