Per què triar un lubricant natural?

Una bona salut vaginal influeix directament en el nostre benestar general i sexual, fent que puguem gaudir més del nostre dia a dia i de les nostres trobades íntimes.
 
 
Mantenir un pH equilibrat, per exemple, és fonamental per a evitar problemes de salut íntima com, per exemple, molèsties, picors o infeccions. Però saps com regular-ho? No sols cal tenir en compte la higiene o la nostra alimentació, triar un bon lubricant també és molt important per a la nostra cura íntima.
 
QUÈ ÉS EL PH VAGINAL?
 
El pH vaginal és un valor que indica el grau d'acidesa que presenta la vagina. Una vagina saludable hauria d'estar en uns nivells de pH entre 4,5 i 5, encara que aquests valors canvien segons l'etapa vital de la dona, per la qual cosa pot ser diferent a l'adolescència, l'embaràs o la menopausa.
Per a cuidar la nostra salut íntima és molt important regular el nostre pH vaginal, és a dir mantenir la quantitat correcta de bacteris saludables que componen la flora vaginal, evitant així l'aparició de microorganismes nocius que provoquen les infeccions vaginals.
 
 
REGULAR EL MEU PH AMB LUBRICANT
 
És possible regular el meu pH amb un lubricant? Els lubricants milloren la nostra vida sexual fent les relacions íntimes més plaents i ajudant a combatre els problemes de sequedat, però si no triem bé quin lubricant utilitzar, aquest pot provocar-nos irritació o molèsties. Per a evitar això, hem de llegir sempre les etiquetes de la composició i buscar components el més naturals possibles. Triar lubricants femenins naturals que respectin el pH vaginal t'ajudarà a millorar la teva vida íntima.
A més de triar Biolove com el teu lubricant, has de seguir alguns trucs del dia a dia per a mantenir la teva flora vaginal equilibrada:
•             Neteja sempre la teva regió perineal de davant cap endarrere.
•             Neteja la vulva separant els llavis per a evitar que quedin zones sense netejar.
•             No utilitzis tampons a la nit i evita deixar la zona humida (platja, piscina, després d'una relació sexual)
•             Evita les dutxes vaginals, utilitza únicament aigua o un gel especial per a la zona íntima.
•             Utilitza roba interior de cotó i evita els pantalons molt ajustats.
 
 
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarte la navegación y analizar estadísticas del uso de la web. Obtener más información
extralarge
large
tablet
mobile
g