Certificat BioVidaSana

T'has preguntat alguna vegada quina és la composició del teu lubricant? Hi ha alguns lubricants que tenen components nocius per al teu cos pel que és molt important llegir la seva fórmula i triar sempre el més natural possible per a cuidar la teva salut íntima.
 
 
Abans de triar un lubricant, has de tenir en compte que aquests gels entren en contacte amb la mucosa vaginal i, per tant, poden ocasionar canvis en el sistema hormonal. És per aquesta raó que Biolove, marca creada per a la cura de la teva salut íntima, ha creat Naturalub, un lubricant 100% natural, d'aigua i antial·lèrgic. És vegà, sense parabens, sense sulfats ni silicones.
 
 
TRIA NOMÉS EL NATURAL
 
Si vols evitar qualsevol substància que pugui danyar el teu cos o alterar-lo, has de triar sempre un producte que estigui lliure de compostos químics. Cada vegada amb més força, les persones estem exigint més claredat i transparència en la informació de les composicions i apostem pels productes naturals, exigint el compliment de normatives. Naturalub no sols és un lubricant 100% natural, també és orgànic i vegà.
 

 
CERCA EL SEGELL PER A UNA MAJOR SEGURETAT
 
Si vols anar pel segur, compra només aquests productes que tinguin certificats atorgats per organismes externs i hagin demostrat la seva composició. D'aquesta manera sabràs que estàs comprant el millor producte. En el cas de Naturalub, trobaràs en la part posterior del recipient els segells de BioInspecta i BioVidaSana.
 

 
QUÈ IMPLICA EL CERTIFICAT BIOINSPECTA?
 
BioInspecta és l'entitat de certificació per a la norma BioVidaSana. La seva qualitat i prestigi estan reconeguts a nivell mundial i aconseguir-ho és un tràmit llarg i una miqueta complex. Els productes de cosmètica natural i ecològica que porten aquest segell segueixen la Norma BioVidaSana i això implica el següent:

   - El producte no porta perfums artificials, derivats del petroli, conservants, sintètics ni substàncies de composició química.
   - El producte promou el consum responsable, el comerç just i la producció artesanal.
   - El producte no ha estat testat en animals en cap fase de la seva producció.
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarte la navegación y analizar estadísticas del uso de la web. Obtener más información
extralarge
large
tablet
mobile
g