Com evitar la candidiasi vaginal?

Tres de cada quatre dones sofriran càndida almenys una vegada a la vida. Per aquesta raó és tan important prendre hàbits que ens ajudin a prevenir-la.
 
 
La candidiasi vaginal és una infecció de la vagina causada per un augment elevat del fong Càndida. Cremor, picor, un flux espès i blanc i molèsties en orinar o, en les relacions sexuals, són alguns dels símptomes principals. En general, la candidiasi es tracta amb medicaments antifúngics, però pot passar que es resisteixin a ells o que torni a aparèixer molt fàcilment. Per aquesta raó, és recomanable seguir una sèrie d'hàbits que t'ajudaran a prevenir aquesta horrible molèstia. La teva vagina naturalment té una quantitat de fongs equilibrada, entre ells la càndida. No obstant això, aquest equilibri pot pertorbar-se en prendre antibiòtics, durant l'embaràs, amb un sistema immune més baix, amb el consum d'anticonceptius orals o amb un ús de productes inadequat. El creixement excessiu de càndida provoca la infecció.
 
PUC CONTREURE CANDIDIASI VAGINAL DURANT LES RELACIONS SEXUALS?
Sí, encara que no es considera una ITS perquè pots contreure-la sense haver tingut sexe, per exemple, per alguns dels factors nomenats anteriorment. Però sí, la candidiasi vaginal pot contagiar-se també de la teva parella sexual.
 
COM PUC PREVENIR-LA?
 
 • La vagina posseeix per si mateixa el millor sistema de protecció que necessita, per la qual cosa s'aconsella rentar-se únicament amb aigua o amb un gel íntim, i no fer-ho tots els dies.
 •  
 • Evita romandre amb roba mullada, perquè és el lloc ideal per a la reproducció d'aquests fongs.
 •  
 • Utilitza preservatius en les relacions sexuals i lubricants que equilibrin el teu ph.
 •  
 • Evita banys calents i roba ajustada.
 •  
 • Canvia la dieta: evita el sucre, les carns vermelles, els derivats de la llet, farina i llevat de blat.
 •  
 • Relaxar-se, desconnectar, fer ioga… L'estrès és el gran aliat d'aquests fongs.
 
NATURALUB: NO RENUNCIÏS Al PLAER
 
 
Les dones que sofreixen candidiasi redueixen la freqüència de les seves relacions sexuals i eviten utilitzar productes com els lubricants, que ajuden a evitar molèsties i a facilitar les relacions. Si vols continuar cuidant-te sense renunciar als teus moments més íntims, evitant qualsevol infecció, et recomanem utilitzar un lubricant natural com Naturalub de Biolove. Té un pH entre 5 i 5,5 pel que s'encarregarà de regular el teu. Naturalub està compost d'ingredients naturals i conté prebiòtics. No conté ni colorants ni perfums el que ho fa totalment compatible amb el teu pH vaginal, amb el que aconseguirà mantenir l'equilibri hormonal del teu cos i evitarà infeccions. No tinguis por de continuar gaudint i tria un producte que cuidi la teva zona íntima i reguli el teu pH. 
 
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y de análisis, propias y de terceros, para anónimamente facilitarte la navegación y analizar estadísticas del uso de la web. Obtener más información
extralarge
large
tablet
mobile
g